Online brainstorm

Als leraar weet je wat er nodig is om je bekwaamheid als leraar te onderhouden. Daarom heb jij samen met je collega’s de belangrijkste stem bij het ontwerpen van de herregistratiecriteria en de valideringsregels. Het traject is op 14 november 2016 gestart met een online brainstorm. Doel van de brainstorm is achterhalen welke leeractiviteiten leraren belangrijk vinden om hun bekwaamheid te onderhouden. Denk hierbij aan peer review, zelfstudie, docentstages, opleidingen, cursussen, et cetera.

Praat mee en bepaal mee

Meedoen aan de online brainstorm kan via deze link. Een sessie duurt 10 à 20 minuten.

Hoe werkt de online brainstormtool?

De online brainstorm gebeurt met een online tool waarmee respondenten op een eenvoudige manier hun eigen ideeën kunnen brengen en ideeën van anderen kunnen beoordelen. Tijdens deze online brainstorm kun je als leraar eigen leeractiviteiten aandragen en reageren op suggesties van anderen. De suggesties van anderen kun je beoordelen en aangeven of je deze belangrijk vindt voor jezelf en voor je collega’s. Daarna kunnen jij en de andere deelnemers de ingebrachte leeractiviteiten vergelijken. Het uiteindelijke resultaat is een overzichtelijke lijst van suggesties.

Hoe gaat het verder?

Op basis van de input uit de brainstorm worden op verschillende plaatsen in het land ontwerpsessies georganiseerd. Meld je hier aan en ontvang de uitnodiging.

Meer weten?

Bekijk hier het gehele ontwerptraject.